Servicii Profesionale de Curatenie Oradea

Vanzare accesorii si echipamente de igiena

MIRACLEAN are printre obiectele sale de activitatea si pe cel de vanzare accesorii si echipamente de igiena, produse de calitate marcile CWS si BOCO.

Produsele CWS sunt certificate ISO 9001 si au aprobarea Institutului German de Igiena si Microbiologie. Gama de produse include solutii de igiena pentru toate companiile; pentru grupuri sanitare curate si o ambianta placuta. Gama de accesorii si echipamente de igiena CWS este compusa din distribuitoare de sapun sau prosop de bumbac, sisteme de improspatare a aerului, articole pentru igiena cabinelor de toaleta, carpete antipraf - toate in service complet. Veti avea astfel sansa de a va ocupa de lucruri mai importante si mai placute.

Pentru igiena grupurilor sanitare si a spatiilor publice va oferim solutii pentru spalarea manilor, uscarea mainilor, igiena cabinelor de toaleta, igiena feminina si consumabile. MIRACLEAN ofera spre vanzare accesorii si echipamente de igiena pentru improspatare a aerului.

AirControl si AirFlair, sisteme de improspatare a aerului, au o foarte importanta contributie la atmosfera camerei aducand un aer de bunastare in sediul dumneavoastra.

Afla mai multe despre serviciul de "Vanzare accesorii si echipamente de igiena"